Szabályzatunk!

A szabályzatainkat nem véletlen hoztuk meg mind a Ti, mind a Mi érdekünkben.

Vannak Kötelező felszereléseink:

 • mobiltelefon bekapcsolt állapotban
 • személyigazolvány
 • pohár és italzsák vagy kulacs

Figyelem!
A kötelező felszerelés elmulasztása esetén AZONNALI kizárást von maga után! Ellenőrzése bármikor lehetséges a verseny közben és a célba érkezésnél is! A helyezettektől mindenképpen kérni fogjuk a célba érkezést követően a kötelező felszerelést ,amennyiben bárkinél hiányzik bármelyik kötelező felszerelés abban a pillanatban kizárjuk a versenyből és a következő helyezett veszi át a helyét!
Verseny közben külső segítséget nem fogadhat el a versenyző, ha ez előfordul azonnali kizárás von maga után!

Aki részt vesz a versenyen és befizetésre került a nevezése abban a pillanatban elfogadta a verseny szabályzatát és tisztában van a feltételeinkel.

A versenyzőnek tisztában kell lennie saját fizikai felkészültségével, teljesítésével, mentális és pszichés állapotáról. Tisztában kell lennie a terepviszonyok helyzetéről.

A versenyeken megszabjuk azt az időkorlátot ami alatt a célt átkell lépned. Ha „kifutsz” az időből akkor a versenyed: TELJESÍTETLEN!


Óvást a célba érést követően lehet benyújtani a célvonal átlépésétől számolva 20percel! Az óvás: 3000ft ellenében lehet megtenni amit tanuk esetében érdemes megtenni. AKI AZ ÓVÁS MIATT KIZÁRVA LESZ,SOHA TÖBBET NEM VEHET RÉSZT A MI SZERVEZÉSÜNK ALATT TÖRTÉNŐ VERSENYEIN!


A pályát előtte bejárt utvonalon jelölik ki a pálya szervezők amit Ő maguk is megtették és teljesítették!

Hosszabb versenyen való részvételen a DEPO részre külső személy nem tartózkodhat, kizárólag csak a versenyző. A depoban elhelyezett csomagokat saját dobozokban helyezheti el a versenyző amiben bármit elhelyezhet ami a verseny közben szükséges a depozás alatt. A depoban kizárólag 1db cipős doboz nagyságú dobozt helyezhet el aminek biztonsági okok miatt bekell mutatni az elhelyezés előtt annak a személynek aki kéri. A depozás közben sem lehet kiadni sem elfogadni a szurkolóktól segítő eszközöket.  

Következők vonnak maguk után kizárást:

 • kötelező felszerelés hiánya
 • szemetelés
 • személyzettel, pályasegítővel, versenytársával negatív magatartás viselkedés miatt
 • pálya elhagyás, ami a pálya lecsalás gyanúja
 • rajtszám hiánya


Rajtcsomag:

 • rajtszám (ami lehet névre szoló is némely versenyen)
 • tűző
 • pályainformáció

Csomagmegőrzés:

 • a csomagokat a rajtszám alapján a versenyző adja át és kapja vissza, a benne lévő tárgyakért felelősséget nem vállalunk!


V.I.P nevezés:

 • VIP nevezést csak az a versenyző kap akit megjutalmaznak a szervezők.
  Ezt ellehet érni akár helyezéssel is ami a verseny kiírásakor lesz feltüntetve.

Nevezés átadása lehetséges ami dátumhoz lesz kötve és ennek menete a következő:

 • A nevezést átadónak kell egy emailt írnia, hogy lemond az illető javára neveket és születési dátumokat és címeket, email címeket feltüntetve.

Ingyen nevezés:

 • Légy „Course supervisor” (pályafelügyelő) vagy „VOLUNTER” és jogosultságot kapsz a következő versenyünkre.

Miért nem futhatok a többiekkel, ha nem neveztem?

Nem tudjuk megfelelően biztosítani a pályát, ha többen jönnek, mint amennyire számítunk – ezért is van létszámlimit némely versenyen .Nem etikus a többi futóval szemben, aki fizet a szolgáltatásért, hogy a pályán futhasson .Nem etikus a szervezőkkel szemben, akiknek rengeteg munkájuk van egy-egy esemény megszervezésében. Egy versenyen nem csak a banán meg az innivaló kerül pénzbe. A rendőrséggel, az önkormányzatokkal, a vadásztársasággal, a Közútkezelővel és a Zöldhatósággal mind meg kellett állapodnunk, hogy adott terepen.

Miért van nevezési határidő?

Azért, mert a verseny eszközei megrendelésénél nekünk is határidős, alkalmazkodnunk.


Kutyás futam részvételi feltételei:

A Versenyző a Versenyen bármilyen fajtájú, méretű, ivaros vagy ivartalanított olyan kutyával részt vehet, amely az alábbi feltételeknek megfelel:

 • 12 hónapnál idősebb,
 • nem tüzel
 • rendelkezik kötelező oltásokkal,
 • egészséges, megfelelő szociális viselkedést mutat

Amennyiben a nevezett kutya agresszív szociális viselkedést mutat, a versenyen résztvevők biztonsága érdekében, a szervezők kizárják a nevezőt a versenyből

A fenti feltételeket a verseny szervezői nem ellenőrzik a nevező a nevezéssel elfogadja ezeket feltételeket és elismeri, hogy a kutya ezeknek a feltételeknek megfelel

A kutya tulajdonosa teljes körű felelősséggel tartozik a kutyáért és annak viselkedéséért

A kutyás futamon résztvevőkre vonatkozó egyéb szabályok: csak és kizárólag pórázzal vagy kutyás futóövvel lehet indulni, szabadon a kutya nem futhat és a rendezvény idején sem lehet szabadon!

Minden résztvevőnek biztosítania kell a kutya részére is ivótálat és ivóvizet.

 

Rólunk


2016 őszén jött a gondolat, amikor épp átbeszéltük a hétvégi tapasztalatokat az aktuálisan teljesített verseny után úgy gondoltuk, mi is képesek lehetnénk egy jó verseny megszervezésére.

Tovább...


Elkezdtünk hát ezen dolgozni. A legfontosabb szempont az volt, hogy a verseny valóban színvonalas legyen. Ehhez kell egy olyan személy, aki sok verseny tapasztalattal rendelkezik és szakmai oldalról tudja erősíteni a csapatot. Andris ilyen személy így részéről biztosítva van, hogy az általunk szervezett verseny szakmailag erős de az amatőröknek is megfelelően izgalmas legyen. Aki ismeri Andrist, az tudja, hogy sokszor őrültségekben is benne van és folyamatosan feszegeti a határait. Számtalan verseny bizonyítja, mely nem csak sok esetben extrém, de széles körben lefedi a futás világát, ami nagy mértékben segíti Andrist a tapasztalat szerzésben.

Belföldi és külföldi versenyek, az akadályfutáson keresztül a toronyházfutáson át a mostanában vetített tv műsor válogató "nindzsa harcos"-on való részvételig. Szakmai oldalról tehát biztosítva vagyunk, kell egy jó szervező. Ezt a területen Attila rendelkezik hatalmas tapasztalattal, aki a civil életben is vezetőként dolgozik, így sok éves tapasztalata van emberek irányításában, tárgyalásban és emellett pedig amatőr terepfutóként tudja is, hogy milyen irány az amit képviselni szeretnénk. a 21.-ik században kihagyhatatlan szerepe van az internetnek minden vállalkozásban, így adott volt, hogy kell egy ember aki ennek a szakértője. László a Mi emberünk, aki minden tekintettben megfelel erre a pozícióra.

Számos projektben teljesített már, jó néhány nagy márka internetes felületeit koordinálja, így ezen a területen is biztosított a profizmus. Összeálltunk, hogy életünk egyik legnagyobb kihívásában vegyünk részt és létrehozzunk egy olyan vállalkozást, ami népszerűsíti a terepfutást és egy olyan közösséget hozzon létre, ami minden résztvevő számára nagyon sok pozitív élményt biztosít. Imádjuk a futást (kivéve Laci :) , de ez Tőle nem is elvárt kritérium), imádjuk az erdőt (na ezt már Laci is), megvan a lendületünk és bennünk van az akarat, hogy valami nagy dolgot hozzunk létre, amit Te mint részvevő igazán élvezhetsz. Reméljük törekvéseink meghozzák azt a várt eredményt, amit kitűztünk Magunk elé.

Támogatóink