Rólunk

Osváth Attila

Mindig is közel állt Hozzám a sportok világa. Gyerekkorom óta rendszeresen sportolok és indulok versenyeken. Sok féle sportágat kipróbáltam már és mindig is érdeklődtem, hogy vajon mi zajlik a háttérben, milyen lehet megszervezni egy ilyen eseményt. Egy ideje már a futás, azon belül is a terepfutás és az akadályfutás világa az, ami megmozgat. Szeretek a szabadban futni és kifejezetten keresem a kihívásokat ezen a területen. Most pedig a versenyszervezés lesz a legnagyobb kihívásom. :)

Célunk: Azért fogtunk össze mi hárman, hogy népszerűsítsük a terep- és akadályfutás világát.Mindezt minőségi versenyek lebonyolításával szeretnénk megtenni.Nem a több ezres verseny szervezés a célunk, hanem olyan minőségi versenyek lebonyolítása, ami már a nevezéstől egészen a célba érkezésig érezteti a résztvevővel, hogy figyelnek rá és róla szól minden. Mind emellett a kihívásokat is keressünk, szeretnénk új színt vinni a terepfutások világába. Mind a helyszínekkel, mind az akadályokkal és a különleges körülmények megteremtésével.

Bízunk benne, hogy munkánkkal sikerül sok embert megmozgatni és egy nagyszerű élményhez juttatni, amire mindig is büszkék lehetnek. Ennél hosszabbra nem akarom nyújtani....

Osváth Attila


Bakonyi András

Gyerekkoromban szüleim beirattak kick-box-ra ((is),hátha elfradok estére) ahol országos bajnokság 3.helyezettje és világbajnokság 3.helyezettje is voltam. Késöbbiekben ahogy teltek az évek kiprobáltam sok sportot:Dirtbike,Downhill,testépítés,motorsportok.

Volt egy nagyobb szünet az életemben miután belecsöppentem az extrem terepfutásba verseny szerűen véletlenül. Ahogy jöttek a versenyek egyre több és több tapasztalattal gazdagodok amiből erősödök. Europai bajnokságon vettem részt Skóciában,országos versenysorozatokban egyre többször lépek fel a dobogóra. Hosszútávú teljesítményeimet probálom nővelni.

Futás közben a nyugalmat,természet szeretetét érzem!

Ha meglátok egy hegyet: "de jó lenne megfutni" Célom,hogy elismert érsportoló legyek.

Bakonyi András

Rólunk


2016 őszén jött a gondolat, amikor épp átbeszéltük a hétvégi tapasztalatokat az aktuálisan teljesített verseny után úgy gondoltuk, mi is képesek lehetnénk egy jó verseny megszervezésére.

Tovább...


Elkezdtünk hát ezen dolgozni. A legfontosabb szempont az volt, hogy a verseny valóban színvonalas legyen. Ehhez kell egy olyan személy, aki sok verseny tapasztalattal rendelkezik és szakmai oldalról tudja erősíteni a csapatot. Andris ilyen személy így részéről biztosítva van, hogy az általunk szervezett verseny szakmailag erős de az amatőröknek is megfelelően izgalmas legyen. Aki ismeri Andrist, az tudja, hogy sokszor őrültségekben is benne van és folyamatosan feszegeti a határait. Számtalan verseny bizonyítja, mely nem csak sok esetben extrém, de széles körben lefedi a futás világát, ami nagy mértékben segíti Andrist a tapasztalat szerzésben.

Belföldi és külföldi versenyek, az akadályfutáson keresztül a toronyházfutáson át a mostanában vetített tv műsor válogató "nindzsa harcos"-on való részvételig. Szakmai oldalról tehát biztosítva vagyunk, kell egy jó szervező. Ezt a területen Attila rendelkezik hatalmas tapasztalattal, aki a civil életben is vezetőként dolgozik, így sok éves tapasztalata van emberek irányításában, tárgyalásban és emellett pedig amatőr terepfutóként tudja is, hogy milyen irány az amit képviselni szeretnénk. a 21.-ik században kihagyhatatlan szerepe van az internetnek minden vállalkozásban, így adott volt, hogy kell egy ember aki ennek a szakértője. László a Mi emberünk, aki minden tekintettben megfelel erre a pozícióra.

Számos projektben teljesített már, jó néhány nagy márka internetes felületeit koordinálja, így ezen a területen is biztosított a profizmus. Összeálltunk, hogy életünk egyik legnagyobb kihívásában vegyünk részt és létrehozzunk egy olyan vállalkozást, ami népszerűsíti a terepfutást és egy olyan közösséget hozzon létre, ami minden résztvevő számára nagyon sok pozitív élményt biztosít. Imádjuk a futást (kivéve Laci :) , de ez Tőle nem is elvárt kritérium), imádjuk az erdőt (na ezt már Laci is), megvan a lendületünk és bennünk van az akarat, hogy valami nagy dolgot hozzunk létre, amit Te mint részvevő igazán élvezhetsz. Reméljük törekvéseink meghozzák azt a várt eredményt, amit kitűztünk Magunk elé.

Támogatóink